Påskvecka

Måndag igen, men den här veckan jobbar jag bara 4 dagar. Så snart helg igen!

Hemma igår gjorde jag inte många knop. Bäddade rent i sängen. Resten av dagen låg jag i soffan och läste. Och på kvällen kollade jag på TV. Såg Mästarnas mästare, och blev mycket imponerad av karln som stod i jägarvila i 26,7 minuter!!! Helt galet, ju!

Förfasas över kriget, och hur Ryssland ens har mage att påstå att Ukraina lagt ut skådespelare som ska se döda ut på gatorna! Att ryssarna är så indoktrinerade och hjärntvättade är en sak, men tror de verkligen att resten av världen ska tro på deras propaganda? I början tänkte jag nog, eller ville kanske, att det skulle ta slut relativt snabbt. Men nu verkar det inte så, tyvärr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s