Äntligen sol!!

Igår slutade jag 15 på jobbet. Och solen sken för fullt. Då ville jag inte gå ner i underjorden, så jag tog bussen i stället. Det tar en stund längre än tunnelbanan, men det var det värt! Dagsljus, solsken, som jag saknat dig!!

Gick in på ett H&M i stan och kollade efter en sommarklänning Systeryster och jag såg i deras centrum. Men den fanns inte i rätt storlek. Men då gick jag in på deras hemsida och sökte på den med alla siffror som stod på prislappen. För jag hade letat efter den på hemsidan tidigare utan att hitta den. De har en nedra massa klänningar… Men nu kom den upp så snabbt och lätt, och jag har beställt en. Hoppas bara att den passar!

Sen hemåt med tunnelbana den sista biten, men då går den ovan jord så det var ändå ljust.

Hemma så bara slappade jag. Kollade på TV i soffan. Som vanligt, alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s