Sova

Igår jobbade jag hemma, till klockan 17. Då knatade jag ut i badrummet och tog bort nagellack och klippte naglarna.

Satte mig i soffan med nagelfil och nytt lack och fixade naglarna och kollade på 1000 Ib sisters.

Lite senare började jag kolla på en miniserie, en dokumentär om en kvinna som dödat och styckat sin man. Mysigt…

Efter några avsnitt märkte jag att jag somnade till lite då och då. Så jag stängde av och pallrade mig ut i badrummet och borstade tänderna. Och sen mot sängen. Tänkte att det nog var mitt i natten, jag hade ju kollat på flera avsnitt. Eeehhh, klockan var 21.47…. Jaha ja. Men jag somnade oavsett.

Strax efter 7 vaknade jag. Då var det 2 flickor på gården utanför som lekte högljutt. Jag förstår att föräldrarna skickade ut dem, men vad fasiken? Klockan 7, en ledig dag.

Men jag antar att jag var lättväckt, så dags hade jag ju redan sussat en massa timmar.

Jag önskar er en Glad Påsk!!

Var rädda om er!

4 reaktioner på ”Sova

  1. Jag önskar dig en fin påsk! Jag hade en granne för många år sen som klädde på barnen ytterkläderna i trapphuset samtidigt som han visslade eller sjöng väldigt högt och barnen sjöng med klockan 06.30 👺 han blev väldigt sur när jag på ett fint sätt påtalade detta. Då hade detta pågått bra länge😂 ja, det var så konstigt. De flyttade till eget hus😂😂😂 Jag bölade inte när dom flyttade 😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s