Träning och vänner

Igår skuttade jag i träningskläderna och åkte in till Anita i stan. Vi knatade till Friskis i hennes kvarter. När vi stod i gympasalen och väntade på att det skulle börja så kommer Agneta oxå. Vi hade inte stämt träff, så vi blev alla överraskade!

Det var ett jättebra pass, med en del för mig nya övningar.

Efter passet mötte Anita och jag Nästanguddottern och så knatade vi hem till Anita. Där var Marie oxå, så vi gick alla in och jag började med att hoppa in i duschen. Men jösses, jag höll på att inte få igång vattnet! Fick ropa på Nästanguddottern som fick komma in och hjälpa mig. Med gemensamma insatser fick jag till slut en… kalldusch! Jag hade lyckats sätta termostaten på kallt, och vi fick till vattnet i takduschen. Med ena foten lyckades jag få varmare vatten, och kunde till slut bli ren.

Anita bjöd på god lunch, en kycklingrätt. Så smarrig!

Hon och Nästanguddottern hade gjort egna praliner.

Så vackra! Och lika goda som de var vackra! Vi fikade och babblade några timmar och hade trevligt!

När jag kom hem så röjde jag en del. Tog hand om disken från igår och plockade lite. Sen var det soffan och TV resten av kvällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s