Sol på min balkong

Igår började jag jobba först klockan 14, så efter frukost knatade jag ner i källaren och hämtade upp balkongstolarna.

Torkade av bordet, drog på mig en bikiniöverdel, tog kaffe och boken och så ut på balkongen.

Smetade även in mig med solskydd, innan jag slog mig ner I min badenbaden. Så skönt! Det var perfekt temperatur, varmt men inte så man svettades.

Satt några timmar och läste, och åt lunch. Som jag har längtat efter det här!

Duschade innan det var dags att börja jobba på hemmakontoret.

När jag hade jobbat klart ringde Carina. Vi babblade en stund, bland annat ville hon ha hjälp att formulera en sak hon skulle skriva. Så vi bollade meningar och formuleringar mellan oss, tills vi båda var nöjda.

Sen kollade jag på TV en stund innan det var dags att sussa.

Nu är jag på väg in till kontoret. Bredde en knäckemacka med mjukost som jag skulle ta med, la den på hallbyrån medan jag tog på jacka och skor. När jag kommit ut och har lämnat min gård kom jag på att jag glömt mackan. Tänkte först strunta i den och köpa en macka på vägen. Tills jag kom på att städerskan kommer idag.

Då kommer hon tro att jag lagt fram en macka till henne. Som vid det laget hunnit bli seg… Så jag vände och gick upp och hämtade mackan i alla fall. Åt upp den på vägen till tunnelbanan.

2 reaktioner på ”Sol på min balkong

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s