Anitas brygga

När jag hade jobbat klart igår kom Anita och plockade upp mig. Vi åkte till båten och drog ut på havet.

Så fin kväll! Solen sken och det var inte så blåsigt.

Vi hade bara lilla båten, men lyckades få med oss en hel del i den. Vi kan, vi!

När vi kom fram så stannade vi längs med bryggan för att lasta av innan vi skulle dra upp båten på land. Och jag höll i bryggan med en hand och skulle lyfta upp min väska på bryggan. Har ni sett Gösta Ekman i filmen Atr angöra en brygga?? Vi, eller det var enbart jag, höll på att göra del 2 av den…. Jag har aldrig varit så lång som när det blir ett större och större glapp mellan båt och brygga! Till slut lyckas jag, fråga inte hur, få både alla kroppsdelar och väska tillbaka på båten! Anita var först i chock, sen full av beundran att jag inte plurrade!! Själv höll jag på att skratta mig fördärvad! Jag önskade bara att jag kunnat se mig själv, det måste ha sett så kul ut!

Vi fickni alla fall utan vidare missöden allt upp på bryggan, och sen skuttade jag graciöst i land och drog upp båten. När även Anita var i land fick vi upp den ordentligt, och bar upp packningen för djävulsbacken och in i huset.

Så mysigt att vara här igen!

Vi tog varsitt glas rosé, sen fixade vi lite att äta. Sen tog Anita fram projektorn och vi kollade på 2 program på storbild. Mys!!!

Idag är det lite grått, men en stund var det sol, så jag satt på altanen och läste. Och njöt! Men så snart solen inte skiner är det… ….svalt, minst sagt.

Nu tar jag sats för att gå ner på bryggan. Jag hade trott att det skulle vara sol idag, så jag sa kaxigt igår att idag ska jag ta årets första dopp….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s