Tänder

Eller snarare avsaknaden av dem…

Igår var jag tillbaka till käkkirurgen. Det skulle bytas ”lock” sa de. Eeehhh, jaha…. Det har ju stuckit ut en pytteliten pigg och den skulle tydligen bytas mot en tjockare och så en slags platta på den sen.

De frågade om jag ville ha bedövning. – Sprutan gör ju lite ont, och det är inte säkert att du tycker det gör ont när den tjockare delen sätts in.

Då sa jag att då testar vi utan. Jag frågade om jag fick ångra mig om det gjorde ont. -Ja, självklart! Du skaninte ha ont, sa de. Så då kände jag mig trygg.

Det gick hur bra som helst, det gjorde inte det minsta ont! Men nu känns det konstigt med den där plattan där. Jag hade vant mig vid piggen.

-Jaha, är det din vanliga tandläkare som ska sätta dit kronan, frågade kirurgen mig. Ingen aning, jag har inte fått veta något. Jag trodde det var här, sa jag. Hon kollade, och det visade sig att hos Folktandvården där jag går finns ingen som gör det. Men min tandläkare skulle ha skickat en remiss till protetikavdelningen samtidigt som de remiterade till kirurgen. Det var inte gjort….

Så när jag kom ut så ringde jag upp Folktandvården. Hon som svarade sa att hon skulle meddela min tandläkare, och han hör av sig. Jag frågade när, och hon sa att han hade gått för dagen, men var åter idag. -Men de har ingen tid avsatt för att ringa patienter, utan gör det om de får en lucka. Jaha ja… Egentligen är inte det viktiga att ringa mig, bara den nedra remissen kommer in!

Nu fram tills det är en ny tand på plats får jag inte borsta med eltandborste. -Vibrationerna kan göra att den skruvar upp sig och lossnar. Oj då. Självklart grabbade jag av gammal vana tag i den på kvällen, och precis när den började brumma kom jag på det! Så nu ställde jag undan den, så jag inte tar den av misstag.

Igår på jobbet startade en tävling, SM i kundservice. Företag som vill delta anmäler sig och under 2 veckor får företaget tillgång till våra samtal och bedömmer utifrån en massa kriterier vilket företag som har bäst kundservice. Sist vi var med vann vi, så vi siktar på guld igen!

Och då tyckte så klart Lollo och jag att pratar vi guld och har pepp vid starten av SM så ska vi så klart klä oss i guld!

Det var succé! Hahaha!!

Lollo frågade Bossen hur det kändes att ha 2 idioter sitt team. Han tyckte om det svarade han, som tur är. 🤪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s