Nöjd, och trägen vinner

I byggnaden där vi har vårt kontor är det en städerska som städar i trapphus och entré. I flera år har jag varje gång hälsat när vi möts. De första åren tittade hon aldrig upp, höll sig undan och hälsade inte tillbaka.

På senare tid har hon faktiskt sagt hej, och igår! Igår hände det! Innan jag hann säga något så mötte hon min blick, när jag sa hej så svarade hon. Och, skymten av ett leende!! Det tog flera år, men det kom! Det kändes bra!

Igår hade jag lönesamtal med Bossen. Och jag är så nöjd! Både med lönen, och med motiveringen. Han är nöjd med min insats, jag presterar bra och peppar kollegor och är flexibel. Så roligt att höra, jag suger i mig!

Efter jobbet var jag hem till mosters sambo. Dels behövde hon hjälp med en sak, så det fixade vi. Sen hade hon börjat rensa bland alla mosters saker som står i hennes förråd. Så det var några småsaker hon undrade om jag vill ha. Det var det inte, men jag tog med det för att slänga.

Hittade det här på Instagram.

Japp, jag klättrar ofta på hyllorna i butikerna. Tycker ofta just det jag vill ha är högst upp…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s