Lat dag

Igår gjorde jag inte ett jota! Satt en stund på balkongen, men så fort minsta lilla molnslöja skymde solen så blev det kallt. Trots tröja och långbyxor så frös jag. Så efter en stund gick jag in och la mig under filten i soffan. Det tog ett tag innan fötterna tinade upp…

Sov en liten middagslur på förmiddagen. Och en till på eftermiddagen. Galet! Men skönt! Läste länge, och framåt kvällen kollade jag på Thunder in my heart på Viaplay.

Imorgon funderar jag på att skicka det här till Bossen.

Jag misstänker att han kommer hålla med om att jag är vrickad, men att han kommer beordra mig att komma till jobbet ändå. 🤪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s