Bra dag

Igår var en bra dag!

Dels hade jag avstämning med Bossen, och det var trevligt. Eller, ja bra eller hur jag ska säga. Jag ligger bra till mot mina mål. Och han är nöjd med mig. Och jag med honom. Så det var peppande och jag klev ut med en bra känsla.

Sen efter jobbet knatade jag till frissan hemma i centrum. Och jag hade tur, det var helt tomt så jag fick sätta mig i stolen direkt. När man har en kort frisyr blir håret för långt snabbt. Så det var dags!

Sen knatade jag in affären och köpte guldpengar. De ska jag dela ut på jobbet idag, som pepp till kollegorna. Vi tävlar ju i bästa kundservice, sista veckan nu. Så jag peppar allt jag kan.

Efter det gick jag till Thaisalongen och fick 1 timme massage. Alltså, jag skulle ju kunna ligga där flera timmar. Och antagligen typ varje dag. Det är så skönt!!!

Sen hem, fixade lite hemma, tog med att äta och sen soffan. Kollade på Outlander och Gaslit. Julia Roberts är så bra i sin roll!

Idag ska jag hoppa in som support och hjälpa kollegorna med knepiga frågor. Det är så kul att hoppa in och vikarierade på andra tjänster ibland! Och här får jag träffa och prata med en massa kollegor, det är också skoj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s