Vad hände??

Efter jobbet igår så hastade jag iväg till Friskis. Mötte Maria där och gick på ett gympapass. Som vanligt så tittar jag på klockan och tänker att nu måste det väl snart vara slut? Detta sker, som vanligt alltså, när det gått cirka 20 minuter av passet. Så nej, det är långt kvar tills det är över….

Men igår hände något som inte är som vanligt! Jag kom liksom över utmattningen, och hade nog till och med kunnat fortsätta en stund till när det faktiskt var slut!

När de där sista låtarna satte igång där jag brukar tro att jag kanske ska svimma så bara körde jag på igår. Och undrade vad som hänt. Vem är jag? Är det något fel?

Och Maria sa samma sak, efter 20 minuter kollar hon tydligen oxå på klockan och vill att det ska vara slut. Men igår fick hon ny energi efter en stund.

Så vi var väldigt nöjda med oss själva efteråt! Och ville inte bara åka hem, utan ta en fika först. Men de båda fiken i närheten hade stängt, så det var bara att ta tunnelbanan hemåt ändå.

När jag kom hem så fixade jag lite att äta och så ringde jag Kussesin. Det var superlänge sen vi hördes av, så det var trevligt att babbla en stund.

Duschadenoch la mig sen och läste innan jag släckte. Har sussat som en sessa i natt. Älskar att sova! ☺️

4 reaktioner på ”Vad hände??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s