Korven in the house

Igår körde den kombinerade taxi- och barnvaktservicen och hämtade upp Nettis, Toyboy och Korven.

Först släpptes Toyboy av i Solna där han skulle möta kompisar och gå på fotboll. Sen körde taxin vidare in till stan där vi släppte av Nettis. Hon skulle ha en heldag med 3 kompisar. Lunch, nån slags aktivitet liknande fångarna på fortet och sen middag.

Sen åkte jag och Korven hem till mig.

Vi spelade spel en stund. Och så ringde vi till Bäbis (som kanske måste få ett nytt namn i bloggen..) som är hos don Pedro och hade bakat en tårta för hon fyllde 10 igår. Tvåsiffrigt! Hur gick det till??

Korven önskade äta pizza, så vi knatade i regnet till centrum och åt.

Vi delade på 1 pizza, men det blev ändå över. Sen köpte vi godis. Hennes pappa hade sagt att när hon är med mommo får hon köpa mycket godis, så ja, det blev det. Hahaha!

Vi var ute ett tag och lekte. Eller Korven lekte.

Korven älskar karusellen! Jag höll däremot på att ramla omkull för jag blev så yr, när jag åkt en stund…

Senare så låg vi som en hög i soffan och kollade på en film, Vivo.

Mysigt!

Det ser ut som ett bombnedslag, för alla leksaker är upplockade och ligger fint utspritt på golvet. Hon är jätteduktig på att plocka fram! Inte lika duktig på att plocka undan… 😉

Snart ska barnet lämnas tillbaka, och taxiservice ska köra mamman till apoteket. Hon skadade nämligen ett knä under aktiviteten igår. På närakuten trodde de att det var ligament. Men de typ gissade, för de hade ingen magnetröntgen där. Suck!

Hur som helst så fick hon kryckor, och behöver linda det där knät. Sen får hon väl se om hon får söka för det igen imorgon. Det har i alla fall inte blivit bättre till idag. Så nån slags bandage ska inhandlas på apoteket. Men först ska jag rota och se vad jag kan ha i gömmorna. Kan finnas nåt användbart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s