Plockade ihop

Igår innan vi skulle gå ut till lekparken sa jag till Korven att hon skulle plocka ihop alla leksaker. Under tiden var jag i badrummet. Och när jag kom ut så hade ungsudden plockat undan varenda pinal!

Där fick jag för att jag skrev så där igår…

Vi var ute och lekte en stund.

-Kan du ta en bild på mig när jag åker, och skicka till mamma? Gullunge, så klart jag kan!

Klättrar gör hon som en liten apunge.

Sen åkte vi hem till mamman och pappan. I bilen på väg hem frågade jag om hon ville komma till mig igen snart. -Nä, sa hon. -Va, varför inte det frågade jag förvånat. -Men jag ska ju hem nu, sa hon bestämt. Men senare igår hade hon frågat Nettis när hon skulle till mig igen. Vi hade så mysigt!

Toyboy var lite… vi kan kalla det sliten. Nettis såg fräsch ut, men haltade runt med kryckor. Vi åkte till apoteket och köpte lindor och sen in och handlade lite mat. Jag fick vara bärare. Det är inte lätt att bära nåt när händerna är upptagna med kryckor.

När mat och halta Lotta var hemma igen, och knät lindat, så var mitt uppdrag utfört. Så jag åkte hemåt igen. Satte mig på balkongen en stund, men det var ett stort moln för solen och då var det inte särskilt varmt. Så jag flyttade in i stället.

Nu är det måndag och jag är på väg till jobbet. Jobbar på kontoret och ska börja dagen med ett möte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s