Tantblogg

Krämpor. Nu ska jag skriva om krämpor.

Då och då får jag ju ont i ryggen. Jag stretchar, sprattlar runt och trixar och det brukar bli bättre efter några dagar. Men i helgen fick jag ischias oxå. Och det har jag inte haft på massor av år. Inte så jätteilla den gär gången, men det som är så skumt är att huden blir öm. Jätteskum känsla. Nåväl, ischiasen har gett med sig, men ryggen är envis…

Idag vaknar jag med halsont oxå. Gick upp, drack lite vatten och tänkte att det väl bara är när jag är nyvaken. Men nä. Jaha, bara att messa Bossen och sjukskriva mig.

Gick och la mig igen och tänkte somna om. Ha, som jag inte kunde somna! På gården var trädgårdsarbetarna med lövblåsen. Den låter högt!

Låg i alla fall kvar ett tag och drog mig. Sen gick jag upp och stoppade tvätt i maskinen. Nu har jag flyttat till soffan, med kaffe och en bok.

Krya på mig, då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s