Sover

Hur mycket kan man egentligen sova? Jag håller tydligen på att ta reda på det… Om sova vore en OS-gren så skulle jag ta guld, lätt!

Jag sussade av och till hela dagen igår. Och sov gott hela natten oxå. Läste mellan tupplurarna. På kvällen kollade jag på Clark på Netflix. För något år sen såg jag en dokumentär om och med honom. Han verkar vara en riktig pajas. Att så många kvinnor fallit för honom är otroligt, tycker jag.

Men serien Clark var bra, bra underhållning.

Jag gjorde en äppelpannkaka till middag. Eller vad det nu blev för slags måltid…

Så gott!

Och vet ni mer vad jag gjort? Jag har bokat tid hos en läkare på en svettmottagning. Såg i ett avsnitt av Dr Pimple popper en kvinna som verkligen svettades otroligt mycket. Och hon fick behandling med olika metoder på olika delar av kroppen. Så jag googlade om att svettas i ansiktet. Och det går tydligen att fixa! Så nu har jag bokat en första konsultation, så får vi se vad läkaren säger. Spännande! Jag hoppas, dels att jag kan göra det. Vet inte riktigt vad som skulle göra så att de inte anser att jag bör göra det, men man vet ju aldrig. Och sen hoppas jag så klart att det verkligen funkar! I ansiktet så är det tydligen botox de använder. Jag skulle inte använda botox för att få bort rynkor, men om det hjälper mot att bli plaskblöt i ansiktet så. Jag återkommer och talar om hur det går.

När jag kollade recensioner på mottagningen hade de fått väldigt bra betyg. Så det känns ju betryggande!

Ja, annars då? Halsen fortfarande inte bra, och inte heller ryggen. Jag stretchar så klart, men den här gången är det envist. Det är i och för sig både ryggen och liksom mellan rygg och skinka på höger sida det gör ont. Och ljumsken på den sidan, så det är väl höften. Eller nåt…

Jaha, det var dagens lägesrapport om krämporna!

9 reaktioner på ”Sover

  1. Krya på Dej från krämporna 🤗 och hoppas du finner bot och bättring mot svettandet. Jag svettas bara ibland, då jag överansträngt mej, och det är inga stora störande mängder… Jag har alltid varit en torris 🙈

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s