Same procedure as last day

Jag gjorde inget alls, typ, igår. Enda skillnaden var väl att jag faktiskt var vaken hela dagen. Vattnade blommor, band upp dracenan och plockade ur diskmaskinen. Det var det enda jag gjorde. Sen läste jag min bok.

På kvällen kollade jag på lite olika program på TV. Ett av dem var på SVT-play och hette Frida- en trotjänarinna. En kvinna som i hela sitt liv bott hos sina arbetsgivare. Den senaste en doktor på Östermalm. Hon hade ett litet rum innanför köket. Kallde honom doktorn, och hans avlidna fru doktorinnan. Hade uniform med hätta på sig. Och neg för doktorn och hans gäster! Och det här var liksom inte för 100 år sedan! De hade börjat filma på 90-talet, tror jag det var. Trodde inte att det fanns en enda piga, eller husa, kvar då! Ett så märkligt liv, att inte ha en egen bostad ens. Doktorn fick frågan vad det bästa med Frida var. -Att hon är så medgörlig och inte sätter sin egen fritid först, var hans svar.

Jaha, ett annorlunda livsöde, verkligen!

Idag ska jag pallra mig ut. Måste handla lite. Mjölken börjar ta slut, och lite annat med. Halsen är mycket bättre, så imorgon ska jag nog jobba. Ryggen? Njae, den envisas. Jag stretchar, men försöker att inte göra det för ofta. Minns när jag hade musarm, och fick stretchövningar att göra. När jag kom tillbaka till sjukgymnasten och sa att nää, jag hade fortfarande ont. Visade var och han sa att då har ju det onda flyttat sig lite. Det hade jag inte tänkt på. Det visade sig att jag stretchat för ofta! Så nu stretchar jag 1 gång om dagen, ordentligt. Höftböjare, rumpa, fram- och baksida lår. Och så sitter jag på en sån där piggig massageboll. Jag har en muskelknuta i skinkan, och när jag hittar den med bolleländet känns det. Mycket! Så jag misstänker att den har nåt med det hela att göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s