Fredag, och tillbaks till jobb

Igår blev även ryggen bättre! Framåt dagen, när jag knatade till centrum så insåg jag att det kändes mycket bättre! Så skönt!! Stretchade ändå, och masserade den där knutan i skinkan. Vilket minsann inte alls är så skönt, däremot…

Babblade med Carina i telefonen. Och apropå krämpor, så blir hennes höft bättre och bättre. Så bra!

Låg i soffan och läste, och fick plötsligt ett ryck. Fram med en sopsäck och så ut med alla skor i garderoberna. Det har varit knökfullt och rörigt. Och jag kunde slänga en del, bland annat gamla gympadojjor. Som jag dels inte ens mindes att jag hade, och ännu mindre förstår varför jag sparat. Så sunkiga! Och så ett par skoterkängor, som jag får skavsår av. Varför har de stått kvar och tagit plats? Nu ryker de! Så skönt att få rensa bort en del och få lite bättre plats och ordning.

Sen läste jag igen. Och sen var det TV. Kollade bland annat på Uppdrag-Håll Sverige vid liv. Och blev påmind om hur snabbt livet kan ändras. Hur lite som behövs.

En man i kanske 40-års åldern som reser sig upp hemma i sitt vardagsrum, får ett blodtrycksfall och ramlar. Landar med huvudet i en vägg, och är nu förlamad och sitter i rullstol.

En kvinna är på gymmet, sitter i en träningsmaskin och glider av, ca 50 cm från golvet, och bryter nacken. Förlamad och sitter i rullstol. Båda kunde röra armarna men kunde inte använda händerna.

Just då kändes det rätt bra att ligga still hemma i soffan. Så klart kan man inte leva så, bara ligga still. Men jag, som får blodtrycksfall ofta när jag reser mig upp, kände att jag måste vara försiktig. Jag brukar stanna och hålla i mig i nåt och böja ner huvudet. Då ordnar det upp sig. Och det gör jag uppenbarligen helt rätt i. Usch, så läskigt att inse hur skör kroppen är. Och att sånt man tar för givet kan ryckas ifrån en på 1 sekund!

Sen såg jag ett program om en känd amerikansk arkitekt, Frank Lloyd Wright. Jag har varit i hans hem i Chicago, och det var verkligen speciellt och häftigt. Man ser inte det så bra på min bild, men han hade en helt egen stil på de hus och byggnader han gjorde. Både på utsidan och inne. Han har bland annat gjort Guggenheim- museet i New York.

Idag är det fredag och jag ska jobba. Jobbar 14 till 20, och då brukar jag jobba hemifrån. Så jag slipper komma hem så sent. Men, jag hade ju inte räknat med att bli hemma i tisdags. Så datorn är på kontoret.

Messade Bossen igår och talade om att jag ska jobba idag. Får tillbaka: Å, vad glad jag blir 🥳🥳🥳 Vi ses imorgon!

Han får mig verkligen att känna mig uppskattad på jobbet!

Var rädda om er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s