Firat Bäbis

Igår när jag kom hem så sken solen, så jag satt på balkongen och läste en stund. Så mysigt!

Sen kom ett jättemoln, så jag gick in och tog fram epilatorn. Och då öppnade sig himlen, och regnet vräkte ner. Så jag gick in i grevens tid!

Bäbis ringde när jag höll på med benen. -När kommer du? Lilla hjärtat, hon såg fram emot att jag skulle komma! Så jag snabbade mig att bli klar och gjorde mig i ordning.

Hon och Korven mötte mig i dörren när jag kom. Goa ungar!

Bäbis fick örhängen av mig, och chokladpengar. Choklad stod på önskelistan, och även örhängen. Hon blev jätteglad!

Orre, Marja och Tommy var där när jag kom. Så kul att ses! Och efter en stund kom även Jennifer och Simon. Kul!

Nettis och Marja fixade god sallad, med rostade pinjenötter, en supersmarrig dressing, citronpotatis i ugn och så grillade Toyboy kycklingfiléer. Och så dukade vi långbord och Bäbis dekorerade fint med serpentiner.

Det var så gott! Bäbis hade önskat maten, så hon har god smak. Alla var mer än nöjda!

Vi hade supertrevligt, många skratt!

Vi flyttade så småningom över till soffan. Och lite senare åt vi efterrätt, marängsviss. Mmmm!

Sen kollade vi på Eurovision. Vi tyckte det var många bra låtar i år. Men jag tyckte nog inte att Ukrainas låt var bäst. Men de var väl värda att vinna av andra skäl. Kul att Sverige kom 4:a! Den låten stod sig bra mot de andra!

När omröstningen var klar, så var det dags att hoppa in i bilen för hemfärd. Jag hade gäspat ett tag… Men självklart var jag klarvaken när jag la mig.. Så jag läste en stund. Klockan 3 insåg jag att nä, nu är det nog dags att släcka ändå. Och jo då, jag somnade.

Nu skiner solen, så mot balkongen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s