Sol på min balkong

Vilken dag det var igår! Jag tog på bikinin efter frukosten, och ut på balkongen med en kopp kaffe, bok och kepa.

Satt och läste och bara njöt! Lagom varmt, inte så svetten rann utan lite småklibbig bara. Var in ett par gånger och smörjde mig igen med solskydd, hämta dricka och mat och så snabbt ut igen.

Jag fick syn på att min balkong höll på att bli insektshotell. Och njae, det vill jag helst inte. Det är hål i väggen, och jag såg att en geting eller kanske ett bi, kröp in där ett par gånger. Hmm, hur ska jag täppa till det?

Jag kom på en smart lösning! Öronpropp!

Det var en envis typ, den och kanske flera, kom tillbaka flera gånger.

Den ville verkligen in i hålet, stackaren.

Lagom när solen försvann bakom husknuten så kom även en hel del moln. Då gick jag in och gjorde.mig iordning. Och smetade in baksidan på benen med brun utan sol. För baksidan solas ju inte på balkongen. Eller så ofta annars heller… Jag gillar ju att sitta och läsa.

Sen knatade jag upp till centrum. Det var skönt ute, och det började inte regna utan det var bara mulet. Handlade och kollade lite affärer. Köpte en klänning på H&M för 199 kronor. Ska prova den, orkade inte det igår. Är den bra får den stanna!

Hörde på nyheterna att vi ska ansöka om medlemskap i NATO. Jag tycker det är bra, så jag hoppas att vi får medlemskap. Turkiet verkar ju inte vilja det, och alla medlemsländer måste godkänna oss för att vi ska få gå med.

Mina pelargoner blommar som 17 nu. Så fint! Och M har lärt mig att så snart blomman är helt utslagen ska man ta bort den så kommer nya. Då sätter jag dem i en liten vas i stället.

Har en vas i vardagsrummet och en på köksbordet oxå.

Sol idag med, och jag börjar jobba 14. Men det verkar ganska svalt ute. 9° visar termometern, och de som går förbi utanför är påbyltade. Så jag kanske ska göra lite nytta hemma i stället för att sätta mig på balkongen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s