Tanden, eller avsaknaden av tand

Igår jobbade jag hemma fram till lunch. Sen knatade jag till tandläkaren i centrum. Jag skulle göra avtryck för den nya tanden. Jag trodde i min enfald att jag typ skulle bita på nåt, en lerklutt ungefär. Men inte alls! Han scannade hela över- och underkäke. En stav som han förde på insidan och utsidan av tänderna och käkarna. Flera gången, vartenda skrymsle. Och till slut hade han en bild av mina käkar på datorn. Så häftigt.

Så om 2 veckor har jag tid igen, och då ska tanden vara skapad och redo att sättas fast! Tjohoo!

Åkte in till kontoret när jag var klar hos tandis. Städerskan skulle komma så jag ville fly hemifrån.

Det var så skönt ute igår!

Äntligen barbent och barfota!!! Love it!

På gården utanför min balkong blommar magnolian.

Den är så vacker! Men det är så kort tid den blommar, så man får passa på att njuta nu. Några dagar bara, sen faller blommorna av och den blir grön i stället.

4 reaktioner på ”Tanden, eller avsaknaden av tand

  1. Vilken tand i käken är det du inte har just nu? Tänker att det är jobbigare ju längre fram man har en glugg. Minns min kollega som fick tandlossning men fick sen till det där m tandläkaren, det var en rätt lång process med gluggar både här o där men det blev jättefint när det blev klart

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s