Svettmottagningen

Mottagningen jag var på igår heter Svettmottagningen. Jag kom på att någon kanske vill veta var jag var.

Att jag valde den mottagningen beror på att den andra som utförde behandlingen lovade effekt i 6 månader, och det lät först lockande. Men så tänkte jag till. Svettmottagningen skrev att effekten håller i sig ca 3 månader. Och jag kände att hellre att de inte lovar för mycket, det känns mer seriöst! Och när jag var där igår sa läkaren att det så klart varierar mellan olika patienter, så mellan 3 och 6 månader kan det hålla i sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s