Djungel-Jane

Inatt drömde jag så märkligt. På gården där jag växte upp fanns en liten Ica-butik och en tobaksaffär. De hade kommit överens om att Ica inte sålde tobak. När Ica bytte ägare så började de ändå sälja tobak, och efter ett tag så sålde de äldre paret tobaksbutiken.

Inatt drömde jag att det nu var en butik som sålde tidningar, nån annorlunda typ av serietidningar för vuxna. Och affären ägdes av Hoahoa. Jag var in och tittade, men dels var det dyra tidningar och inget i min smak. Och jag undrade hur det skulle kunna löna sig.

Ja, drömmar. Ofta undrar jag var allt kommer ifrån?! Det är ju ändå min egen hjärna som kokar ihop handlingen.

Idag ska det vara mest soligt, sa de på radion när jag vaknade. Men det är dessvärre svalt nu på morgonen i alla fall, även om det ska kämpa sig upp till 15 till 19 under dagen. Hur som helst så kändes klänning och barbent inte så lockande.

Så jag kör djungeldress.

Jag ska se om jag hittar några lianer att svinga mig i!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s