Svetten

Igår var det 4 dagar sedan jag fick alla sprutor i ansiktet och hårfäste. Och efter dag 3 skulle det börja få effekt.

På morgonen drack jag hett kaffe, och kände att jag blev varm. Men jag blev inte fuktig på överläppen! Och det hade jag blivit annars.

Men sen kom eldprovet: Friskis!

Maria och jag var och tränade och det var samma ledare som förra veckan som vikarierade igen. Det vill säga ett tufft pass.

Och faktiskt så tog det längre tid innan jag blev svettig i ansiktet! Men, till slut, så blev jag det. Rejält…

Som vanligt rann det, och som vanligt sved det i ögonen när det rann svett.

Även Maria blev svettig i ansiktet, vilket hon inte brukar bli. Så det kan ha varit varmare i lokalen än vanligt. Plus att vi verkligen kämpade på bra!

Jag antar att det kommer bli mer effekt än så här, men vid hårdträning kommer jag väl ändå svettas. Vi får se!

Inatt har drömt konstigt igen. Jag var ute på Ms och Ls land, men hade glömt i stort sett all packning. Det var en massa andra oxå där och vi skulle bada, men jag hade inga badkläder. Eller annat ombyte, så jag kunde inte bada i underkläderna. Fatta vilket trauma, inte kunna bada!?!? Hahaha! Jag var superstressad.

Idag onsdag som är som fredag. Me like! Långhelg är ju inte fel! Tyvärr tog tydligen även solen ledigt…

2 reaktioner på ”Svetten

  1. Du får se det från den positiva sidan, det är bra att få svettas, då kommer ju allt ”onödigt skit/slaggprodukter” ut ur kroppen. Men det är klart det känns jobbigt om det är svett utöver det normala och speciellt i ansiktet…. Men sen finns det ju folk som inte får/kan svettas också o det är inte heller bra. Det tyder på blockeringar i systemet

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s