Packad redan klockan 16

Igår var jag packad, redan när klockan var 16. Och nu blir ni kanske oroade? Om Bossen ser detta blir han klart oroad; Hon jobbade ju till 16, hur har hon hunnit bli packad då??

Tja, man får ju ha lite framförhållning!

Jag packade på lunchrasten. Sen stekte jag en bananpannkaka. Som gick sönder när jag vände den.

16.03 kom M och L och plockade upp mig och vi åkte mot Arboga. Vi stannade på vägen och åt och handlade för helgen. Sen kom vi till torpet. Så mysigt! Det regnade när vi kom, så vi väntade en liten stund tills det lättade innan vi packade ur bilen.

Sen sprack det faktiskt upp en stund.

Gräset är helt vildvuxet efter regn och sol om vartannat.

Vi kollade på en film innan vi gjorde oss i ordning för natten. Så mysigt att vara här, sitta och babbla och sen mysa med film. Och jag har sovit som en klubbad i natt.

Idag är det växlande regn och bara grått. Tjejerna har kommit från Norrgården nu, så det är liv i huset. Jag sitter i fåtöljen i mitt rum och läser och skriver i bloggen en stund. MochLsson kom för ett tag sen så huset fullt. Som det ska va här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s