Lite fynd

Igår efter frukost drog M och jag in till Arboga. På Pops hade de utförsäljning. Jag hittade ett par snygga svarta capribyxor och 1 klänning för 50 kronor styck! Perfekt! De hade 2 långa klädställningar utanför butiken där alla plagg kostade 50 kronor styck.

Köpte även 2 par trosor och 1 par strumpor, i bambu. De var dock inte på rea.

Sen var vi och fikade på 2 skator. Så mysigt fik! Satt en stund och tittade på folk innan vi gick vidare. Vi var in på Titt in och där hittade jag 1 par vita capribyxor förr 199 kronor. De jag har haft gick sönder förra året. Och de här var likadana som ett par shorts jag har som jag älskar. Så det var toppen!

Sen var vi in i skoaffären. Expediten frågade när vi kom in vad för slags skor vi ville ha. -Helst inga alls, sa vi i mun på varandra! Det blir billigast så. Men eftersom vi gillar skor så vet man ju aldrig vad man kan upptäcka att man villhöver. Men vi villhövde faktiskt inte ett enda par, vilket var lika bra!

Sen köpte vi mjölk, och så handlade vi lite till de på Norrgården innan vi åkte hem igen.

På kvällen lagade M sin goda fläskfilégryta med ris. Mmmm, den är så himla smarrig! Medan jag tog disken gick hon och L ut och ruskade liv i gräsklipparen som varit sjuk förra helgen.

När disk och gräs var avklarat satte vi oss och såg en film, The doorman. Action, den var så där. Men vi hade mysigt!

Idag har det för första dagen varit sol. Men ingen direkt värme. Svala (minst sagt…) vindar och kallt så fort ett moln skymmer solen. Jag har i alla fall suttit ute idag, och läst. Det är mysigt även om det inte är bikiniväder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s