Komplimanger

Jag fick så många komplimanger och positiva kommentarer om min klänning igår. Så roligt! Jag hade vita sneakers till och flera sa att jag såg så trendig ut när jag kom till jobbet. Så det var verkligen ett lyckat köp för endast 50 kronor!

På vägen hem från jobbet var jag och handlade, och försökte minnas vad som stod på inköpslistan. Som satt kvar hemma på kylen… Men nä, det var nog bara mjölk och mellis, så det köpte jag.

Kommer hem och kastar en blick på listan. Oj då, fönsterputs, Cif och CilitBang kalk stod visst där. Det hade städerskan gjort slut på sist och behöver alltså nytt när hon kommer. Och hon kommer igen imorgon. Så jag måste komma ihåg att köpa det idag!

Sen tog jag de 3 återvinningskärlen och knatade till miljöstugan och tömde dem. Och så plockade jag undan lite och fixade hemma innan jag satte mig och åt och läste söndagsbilagorna. Känns lite lyxigt att sitta med 2 tidningar, av nån anledning. Vet inte varför jag får den känslan, men det känns bra. Lite lyx är ju aldrig fel!

Kollade på TV en stund innan jag gjorde natt. Vaknade till nån gång och kastade ett öga (skumt uttryck egentligen…) på klockan. 8.20 tjugo över åtta?!? Men nä, det var ju mörkt ute så det kan inte stämma? Har ju, så klart, inga glasögon på mig så det är en aning svårt att se… Men till slut insåg jag att det nog var 00.20 det stod. Det var mitt nattliga äventyr, inga konstiga drömmar. Vad jag minns, vill säga.

2 reaktioner på ”Komplimanger

  1. Gokväll, kul med komplimanger! Jag håller verkligen med! Den klär dig så bra, verkligen snygg! Såg du att din bus återkallas efter dålig kritik?

    Gilla

    1. Ja, jag såg det. Och jag blev jätteförvånad! Jag tyckte den var bra! Och jag hade hört så mycket bra om den innan, det var därför jag ville testa den. Jag håller med om att den inte gick in i huden så bra, men den gav bra effekt.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s