Slut i rutan

Igår gick luften ur mig.

Först så såg jag hur otroligt många mejl vi har obesvarade. Vår ambition är att besvara mejl inom 24 timmar. Nu är det väldigt många fler timmar som hunnit gå innan kunderna får svar….

Sen skulle jag göra en sak i ett av våra system (eller program, eller vad det nu kan heta…) och gör som jag alltid gör. Eeehhh… Nähä, funkar inte. Testar ett annat sätt, men nä det går inte heller. Frågar en kollega, och vi testar på alla möjliga sätt som vi kan komma på, men inget funkar. Frågar supporten som säger att man ska göra si och så. Vilket är så jag gjort. Nähä, men då vet inte supporten heller. Så jag får avvakta med det tills en annan av supportarna kommer från ett möte. Hon kanske vet vad som hänt. Okej, jag avvaktar alltså.

När jag ska öppna chatten för att hjälpa kunder via chatt så har en vy över chatt-kön försvunnit sen i förrgår. Suck, vid uppdateringar (tror jag, det kan vara så att det bara händer ändå…) så bara försvinner inställningar man gjort. Jaha, så jag skulle lägga till den igen så att jag kan besvara de i kö. Men var finns den då? Bad en kollega om hjälp (igen) men vi lyckades inte hitta den. En annan kollega gick in i sitt system så nu var vi 3 personer som rotade runt. Tillslut hittade vi (vi och vi, det var inte jag…) det så jag kunde börja chatta.

Senare skulle jag svara i telefon och ta kundsamtal. Då hörs ingen ringsignal när jag får ett samtal. Det syns att det kopplas fram och jag kan svara i alla fall. Men det innebär att tittar jag inte på rätt ställe när det kopplas till mig så missar jag att det ringer.

Här nånstans börjar jag känna att näää, det räcker nu. 2 kollegor försöker lösa mitt tysta telefonerande och jag får igång signalen (som inte var avstängd i inställningarna, vill jag påpeka!) och 2 samtal hör jag signal. Sen är den borta igen…. Försöker göra som vi gjorde när den hördes, men icke.

Nu var jag helt slut i skallen. Kände mig helt luddig i hjärnan.

Efter att jag besvarat kundsamtal har hon i supporten kommit tillbaka så jag frågar hur man ska göra med det ärende jag avvaktat med. Hon tittar frågande på mig, och säger att man gör ju si och så. Ja, så gjorde man, men idag händer inget när jag gör så. Hon fattar ingenting, det är så man ska göra. Jaha, men det funkar i alla fall inte. En annan kollega hör nu vad vi pratar om och säger att det hade hon märkt i förrgår. Men hon hade hittat ett sätt att få till det på. Okej, så med urton olika moment (som inte nånsin annars behövs göras, bara för just det här!) så får man fram det vi vill. Någon gång har detta ändrats utan att vi fått någon information alls om det. Hon hade bara prövat sig fram själv. Vilket ju var himla imponerande! Jag lyckades inte lista ut det, för det var helt ologiskt.

Sen var min arbetsdag äntligen över. Jag kände mig helt urlakad. Åkte ändå till Friskis, men var så nära att messa Maria och avboka! Gjorde i alla fall inte det, utan jag tränade. Men jag kan juninte påstå att jag tog i allt jag hade. Eller, jo, men jag hade inte lika mycketnork som vanligt. Men jag genomförde i alla fall hela passet.

Och nog 17 har sprutorna hjälpt. Tog lång stund innan jag blev lite, lite svettig i ansiktet. Så det funkar! Har märkt det annars oxå.

Jaha, ny dag idag. Jag hoppas inget mer strular, för då vete 17 vad jag tar mig till!

2 reaktioner på ”Slut i rutan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s