Sovmorgon

Igår morse skrällde klockradion igång 5.59. Jag hade glömt att stänga av den. Men somnade snabbt om när den väl var avstängd. Snark!

Klockan 7 börjar det skramla och pratas nedanför mitt sovrumsfönster. Va fasiken då, kommer det några byggjobbare eller trädgårdsnissar en lördag i ottan??

Jag slumrar ändå till och från men strax innan 8 ger jag upp. När jag drar upp rullgardinen ser jag att det är flyttgubbar. Nån i porten bredvid ska flytta.

Efter frukost tar jag med mig påtår och boken och sätter mig på balkongen. Svalt så fort ett moln skymmer solen så jag behåller kläderna på. Ändå skönt att sitta ute! Efter en stund kommer granntanten som håller på att flytta ut, så vi pratar lite. Hon har blivit så störd av grannen ovanför så länge och värden har inte gjort nånting. Så nu flyttar hon, till en annan stad. Så tråkigt att det ska behöva bli så. Jag vet inte på vad sätt han stört eller vad han gjort, men det är ju synd att nån ska behöva flytta.

Molnen blir färre framåt dagen så bikinin och solkräm åker på! Så skönt! Och sprutorna i ansiktet funkar! Blev svettig i nacken och lite varstans, men inte i ansiktet. Likadant andra gånger, jag kan känna att jag blir varm i ansiktet men inte svettig. Torr o fin! Så himla skönt!

Jag körde 2 maskiner tvätt igår. Det var ett tag sen, 2 veckor minst, sen jag tvättade. Och det började bli fullt i tvättskåpet. Så nu finns det att vika igen… Men man ska aldrig göra idag vad man skjuta på till morgondagen!

Sol från en klarblå himmel! Så efter en sovmorgon så tog jag med frukosten ut på balkongen. Lovely!

Får smeta in baksidan av kroppen med BUS sen…. hehehe!

2 reaktioner på ”Sovmorgon

  1. Jag har grannar ovanför som är otroligt störande pga småbarn. Alltså barn måste få låta springa leka men här snackar vi grin o skrik alla möjliga tider på dygnet. Sen har vi en inomhustraktor eller ngt som ungarna åker på så mitt tak skallrar. Dom verkar typ aldrig sova dom små. Min 5åring (barnbarn som bor här) har frankt informerat dom om att dom stör när hon ska sova 😂. Nu älskar jag min lägenhet o vill inte flytta men tanken slår mig med jämna mellanrum.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s