Puddingarna

Efter jobbet körde jag direkt till Långtbortistan igår. Systeryster och Svågern var på sommarfest med Svågerns jobb och Puddingarna ville att moster skulle komma. Smickrande!

Vi åkte och köpte mat, McDonald för Lillpudding och sushi till mig och Storpudding. Sen släppte vi av Lillpudding hos en kompis och så satte vi oss ute och åt vår sushi vid poolen. Det var en så skön sommarkväll!

Storpudding öppnade poolen efter maten och badade en lång stund.

Men hon är ju inte som alla andra, den där. Hon gillar att bada med kläderna på.

Till och med strumpor!

Sen flyttade vi in, och kollade på TV. Flera avsnitt av Kardashian, och så killade vi varandra på ryggen och babblade samtidigt. Så mysig kväll med Storpudding!

Lillpudding hörde av sig då och då och rapporterade var han var och med vem. Så vi hade koll på honom så att allt var bra. De var flera kompisar som hade kul ihop, så han ville inte komma hem. Jag sa att det var okej, men när det blev sent ville jag att de skulle vara hemma hos någon. De fick gärna komma hit allihop, bara inte vara ute ensamma. Men de gick till en kompis som bodde så de kunde vara ute på gården där och spela dunken.

Jag sa att jag skulle hämta honom så att han inte skulle gå själv, men Storpudding tog sin moppe och plockade upp honom. Så sen kunde vi låsa ytterdörren för kvällen, flocken var samlad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s