Den ena knäppare än den andra

Om Storpudding är knäpp som badar fullt påklädd så är Lillpudding inte mycket bättre…

Han kom upp igår långt efter att jag ätit frukost, så jag satt ute på altanen och läste. Han skulle ta sig något att äta. Då tänker man sig mackor eller fil eller så.

Gissa vad ungsudden kommer med?? Ni kan aldrig gissa rätt…

Fiskpinnar. F I S K P I N N A R

Och till de här fiskpinnarna enbart en stor klick ketchup. Fisk och ketchup. Ööörrrkkk

Men han gillar det, och åt med god aptit. Ja vi är alla olika. Men han är nog lite extra olik.

Nu över till följetongen om mitt paket som PosNord skickar runt. Eller inte skickar alls. Det vet man inte riktigt, det är väldigt oklart…

I fredags får jag, återigen, ett sms. Det stod att nu finns mitt paket att hämta ut. Jaaa, äntligen! Men, sen stod det att det finns att hämta i Järfälla. Där bor inte jag. Och, sista dag att hämta det var….. I fredags! Samma dag, alltså! Jo, men tack! Vilken framförhållning!

Vis av erfarenhet, och eftersom jag jobbade, så insåg jag att det inte gick att ringa dem. Alltså skickade jag ett mejl, och skrev ID-nummer på försändelsen och bad dem skicka det till mitt vanliga utlämningsställe.

Känner mig ju inte helt säker på att de hinner läsa det mejlet innan de skickar tillbaka paketet, dock….

Klinikchefen på Folktandvården skrev oxå i fredags efter att hon fått mitt mejl med bild på kostnadsberäkningen, att hon skulle se på mitt ärende på måndag. Så vi får väl se vad hon kommer fram till.

Fortsättning följer, alltså…

4 reaktioner på ”Den ena knäppare än den andra

  1. Fy för Post Nord! Hoppas verkligen att det löser sig! Storpuddingens måltid står jag över 😂😂 Lillpuddingens bad är ju urgulligt 😂 Jag älskar när barnen går sin egen väg/ sätt det är så underbart! Men, mina vänner tyckte jag var konstig som hade skivad banan med salt på som pålägg. Nu är det flera som tycker det är gott 😂😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s