På utflykt med pappsen

Igår åkte jag och plockade upp pappsen och så åkte vi vidare till en restaurang vid havet.

Deras uteservering är så härlig att sitta på, med utsikt över bryggor med båtar och havet.

Solen sken, och vi åt gott. Jag tog en avokadosallad och pappa prinskorv, bacon och ägg.

När vi hade ätit upp så gick vi ner till en brygga med badstege. Jag svidade om till bikini och tog ett dopp. Pappsen trodde inte jag var riktigt klok! Det är väl iskallt, frågade han. Och ja, det var inte varmt, men friskt!

Vi stannade till hos Systeryster på vägen hem, men de hade kompisar där och skulle precis äta lunch. Så vi sa i princip bara hej och åkte vidare.

Jag lämnade av pappsen hos honom och åkte hemåt igen. Satte mig på balkongen med söndagsbilagorna ett tag. Sen gick jag in och hämtade vattenkannan. Plockade bort överblommade blommor och vattnade. Sen gick jag en runda inne oxå, och vattnade och pysslade om växterna.

En lugn kväll i soffan med bok och sen lite TV.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s