Tant, och nostalgitripp

MsochLsson kallar mig för Tant. Jag har ju funnits med sen han var liten, och är inte moster eller faster så tant fick det bli.

I helgen gjorde jag skäl för namnet..

Jag sitter, i vanlig ordning i solstolen på framsidan av huset och läser. På baksidan snickrar MsochLsson. Plötsligt skriker han högt! Jag kastar mig upp och springer (bara det!) bak och ropar; -Hur gick det, är du skadad? -Det var bara en broms, säger han lugnt. Och det var tur, för vid det här laget har min chockade kropp insett att jag både rest mig snabbt och sprungit. Alltså var det dags för ett blodtrycksfall, modell rejält! Så jag grabbar tag i nåt att hålla mig i och så ner med skallen lågt. Eventuella räddningsinsatser hade alltså fått vänta tills jag svimmat klart, typ…

Igår efter jobbet åkte jag till Nettis med familj. Bäbis hade fått en ny skateboard som hon ville att jag skulle se på när hon åkte.

Mommon var djupt imponerad!

Nettis frågade om inte jag skulle prova. Jag frågade om hon inte vill att jag åker med barnen till Gotland på lördag…. Då togs erbjudandet tillbaks.

Sen tog jag och Nettis en liten roadtrip. Vi åkte till stugbyn där jag och mitt ex brukade hyra en liten campingstuga på semestern. Det var stängt, och alla stugor förfallna. Så synd, för det ligger så fint, precis vid vattnet.

Den här stugan hyrde vi varje sommar. 1 allrum med 1,05 säng, liten sovhytt med våningssäng och en liten kokvrå. Eget utedass och gemensam dusch på området. Men vi tvättade oss alltid i sjön, vi hade huset vid vattnet. Så mysigt! Jag undrar varför de bara låter det stå och förfalla?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s