Hann med

Igår kom Bossen förbi på eftermiddagen när jag satt och jobbade. – När slutar du egentligen? Aha, han tycker alltså att jag verkar jobba för mycket? Och jag kan bara hålla med!

Men när jag talade om att jag skulle sluta klockan 18 och klockan var ca 17.50 så verkade han tycka att allt var som det skulle. Hmm…

Han gick iväg strax innan jag packade ihop, men när jag kom ut så hade hans sambo precis kommit för att hämta honom så jag hann med att träffa henne. Så kul att få träffas, han har ju så klart pratat om henne. Och hon verkade jättetrevlig.

När jag kom hem till centrum så hämtade jag ut ett paket. Jag hade skickat efter duktyngder som jag ska ha på spetsgardinen som jag hängt som myggnät i balkongdörren. Jag har haft det förr, men nu kunde jag inte hitta dem. De var inte där jag trodde, och jag har letat på alla ställen det knappt ens är troligt att de kan va. De är puts väck! Men det skulle ju inte förvåna mig om de dyker upp nu bara för det…

Sen knatade jag in till frisören och blev klippt. Så skönt, nu är det lättare att få ordning på frisyren!

Vidare in till optikern, och bad att få glasögonen justerade och så sista anhalten mataffären. Sen hem.

Plockade undan lite hemma, städerskan kommer idag. Sen fick det bli soffan och TV. Började kolla på Två somrar på Netflix. M har tipsat om den, och den var bra!

Och innan sängen så var det så klart en dusch. Jösses så varmt det var igår! På jobbet står det fläktar på full fart här och där. Och den där air coolern går vid sängen hela natten. Så skönt!

Mer lagom temperatur idag, och tydligen kan det komma skurar senare. Men på tunnelbanan ät det tydligen kvar av gårdagens hetta, för det var mycket varmare i vagnen än ute.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s