Visby

Igår tog jag med mig Korven och åkte in till Visby. Bäbis stannade hemma och hjälpte mormor på tomten.

Korven och jag åt lunch på en uteservering, vi delade på en portion. Sen gick vi till lekplatsen vid Almedalen.

Där hittade hon en annan liten tjej som hon gungade med och lekte en stund. Vi kollade efter nya foppatofflor till henne, men hittade inga tyvärr. Sen satte vi oss på ett fik. Korven åt glass och jag saffranspannkaka. Så gott!! Sen gick vi upp genom stan. Vid Donners plats var det en stor folksamling och en massa poliser. Och sen hörde vi att en kvinna blivit knivhuggen, strax innan vi gick förbi! Så hemskt! Men, vi såg som tur var inget.

Lek i parken Hästarnas dal en stund innan vi åkte hemåt igen.

Till middag grillade Tommy och vi satt uppe vid stora huset på altanen och åt.

Solen sken så jag lånade en hatt av Marja. Och så drack vi sangria och satt och babblade. Så himla mysigt!

När det började bli nattadags för tjejerna så gick vi ner till vår stuga och jag läste en stund var för dem. Sen ville jag ta ett kvällsdopp. Det var så vackert på himlen, och vattnet var spegelblankt!

Bäbis hade inte somnat än, och hon ville så gärna se om kräftorna var ute. Så vi hämtade henne.

Vi såg 5 stycken, 2 ganska stora. Varav 1 var precis där jag hade badat! Jag satt på huk i vattnet och plötsligt kände jag nåt som snärtade till i rumpan så jag for upp! Det är gott om småfisk som är helt orädda. Det är inte jag… Så Marja fick sig ett gott skratt!

Det var verkligen en fantastisk kväll!

2 reaktioner på ”Visby

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s