Dopp i regnväder

Igår regnade det här och jag föreslog att vi skulle åka till stranden och ta ett dopp i regnet.

Ingen annan var pigg på det… Men jag insisterade. Så vi lastade in oss i bilen och åkte iväg. Korven sa tappert att hon kan testa att bada. Men när vi kom fram blåste det halv storm så hon satte sig snabbt i bilen igen.

Bäbis gick i med fötterna Men behöll kläderna på, Marja hade fleecetröja och huttrade, och jag klädde av mig och tog på bikinibyxor. Det var i alla fall ingen trängsel på stranden igår.

Men det är ju så nedra långgrunt, så jag fick en rejäl promenad.

När vattnet gick till knäna gav jag upp, och bara la mig ner. Orkade inte gå längre. Men det kändes alldeles ljummet i vattnet, och det var så skönt med ett dopp!

Marja hittade en annons om hemmassage, så jag skickade en fråga om jag kunde boka det. Så på kvällen kom en kille med massagebänk och jag fick 70 minuters helkroppsmassage. Han var verkligen superduktig! Det var så skönt! Och så lyxigt att han kom hem och hade med sig allt.

Sen duschade jag och Korven innan vi tog oss ner till stugan och stoppade tjejerna i säng. När de låg så satte Marja och jag med varsitt glas vitt vin och läste en stund. Och babblade lite. Så skönt att bara koppla av en stund innan man lägger sig.

4 reaktioner på ”Dopp i regnväder

  1. O här i Stockholm spöregnade det nyss. O hagla. Dyngsura gick vi tillbaka till hotellet.
    Försöker nu torka skorna med hårblåsen 😂

    Gilla

Lämna en kommentar