Hemma igen

Igår skrotade vi bara runt hemma vid stugan. Jag hjälpte Korven att duscha och Nettis drog på en supersexig plasttub på sitt opererade ben och krånglade sig in i duschen hon med. Hon har så nedra ont, stackaren! Så fort benet inte ligger högt så får hon superont! Och kryckor så hon kan ju inte få med sig nånting då händerna är upptagna.

Vid 15.30 hade jag packat ihop mina pinaler och Marja skjutsade mig till Visby och färjan. Så tråkigt att behöva åka hem igen!  Jag har verkligen haft det toppen! Marja har stått för i princip all markservice och jag har tagit hand om barnen. Som inte är det minsta besvärliga, så det har bara varit mysigt! Älskar den arbetsfördelningen! 🤪

Bjuder på denna något ofördelaktiga bild, men det var så härligt att glida ner i havet och plaska lite!

Somriga bilder från en helt fantastisk vecka på ett underbart ställe med härliga människor!

Det var ett riktigt lyckokast när Nettis och jag började jobba på samma företag för snart 14 år sedan och jag fick bli en del av hennes familj! Tack snälla Marja och Tommy för att ni välkomnar mig hos er varje sommar! Tack Nettis för att jag får låna barnen! Jag är så tacksam och lycklig att jag har er allihop!

Resan hem gick bra. Läste på båten och åt en räkmacka. Sen buss till centralen och sen tunnelbana hem. Var hemma vid 23 tror jag. Packade bara upp necessär och så in i duschen. Kollade en liten stund på TV innan jag somnade. Vaknar av telefonen strax innan 10 i morse. Det är Denandrabossen, som undrar lite försynt om jag ska jobba eller? Och jo då men jag börjar 14 svarar jag glatt! Men det hade visst ändrats så 8 stod det i mitt schema. Oj då…. Sa att jag bara ska klä på mig och sen sätta igång. Men Denandrabossen sa att man får se ut hur man vill när man jobbar hemifrån, så det var inget krav att klä på sig. Hahaha!

Drog en klänning över skallen kokade vatten och gjorde en kopp te (för jag hade ingen mjölk hemma så jag kunde dricka kaffe!! Förstår ni vilken start på dagen??) och bredde en macka. Sen igång med datorn och satte igång. Det var en del att göra, minst sagt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s