På kontoret

Igår var städerskan här, så jag tog bilen in till kontoret för att jobba. Kom, i vanlig ordning, i god tid. Men jag kom inte in… Fick gå till andra huset och vänta på att receptionen skulle öppna. När de kollade mitt passerkort så hade behörigheten gått ut. Suck! Fick skriva in mig som gäst (har ju bara jobbat inom koncernen i cirka 20 år..) vilket innebär att någon måste komma och hämta mig. Jaha, vilka är inte på semester? Och dessutom på kontoret? Till slut kom Linus och hämtade mig så jag kom in i alla fall.

Denandrabossen la en beställning eller vad man nu kan kalla det, på en förlängning för mitt kort. Så förhoppningsvis kommer jag in nästa gång.

Efter jobbet knatade jag upp till Mosterssambo som bor nära kontoret. Det var ett papper till bouppteckningen hon skulle ha. Nu är det snart klart, tror jag.

M messade och frågade om jag kunde åka till sjukhuset med en tidning till Farmor. Hon låg inne (inget allvarligt dock) och hade inget att läsa och inga korsord. Så på vägen hem svängde jag förbi med en Hemmets Journal. Det var besöksförbud då det fanns Covid på avdelningen, så personalen gav henne tidningen och hälsade från mig.

Anita skickade en ny bild på Nils.

Han är ju så söt!!!!

När jag kom hem igår så njöt jag av ett nystädat hem! Så fint!

La mig i soffan och började kolla på en film. Men jag var så trött. Gjorde mig iordning och flyttade in i sängen och TV:n där. Men insåg att jag höll på att somna. Så 20.15 släckte jag och somnade!

Vid 7 vaknade jag av mig själv. Skönt att kunna ligga en stund att dra sig innan jag går upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s