Blomvakt

Efter jobbet igår tog jag ett paket och åkte till centrum. För, hör och häpna; paketet från Zara levererades av PostNord tillslut!

I fredags på Gotland ringde min telefon. -Hej, det är från PostNord. Vi har ett paket som skulle ha levererats för ett tag sen till dig. Vill du att vi levererar det hem till dig på söndag?

Jag vågade inte ens fråga hur det helt plötsligt var möjligt att de kunde göra det nu, när de ett flertal gånger skrivit att det skickas tillbaka om jag inte själv kom och hämtade det i Järfälla.

Så i söndags när jag kom hem så stod det I alla fall utanför dörren! Halleluja!

Men säg den lycka som varar…. Kläderna passade tyvärr inte. Jag hade provat Systerysters och tagit 1 storlek större på kavajen. Men den var ändå trång över ryggen. Och de har inte större storlekar kvar, såg jag på hemsidan. Så igår skickade jag tillbaks det igen.

Sen åkte jag hem till M och L och vattnade deras blommor, spolade vatten i handfat och kök och öppnade och vädrade medan jag var där. Ringde M när jag var där och frågade om hon ville att jag öppnade något ur posten, så några brev öppnade jag och talade om vad det var.

Sen stannade jag och köpte med indisk mat på vägen hem. Chicken tikka masala. Mmmm! Så gott!

Sen hem och slappade i soffan framför TV:n. Och fick ett paket levererat. Med en dataväska.

Så fin! Stämde väl med bilden på nätet.

Nu när jag faktiskt tar med datorn mellan kontoret och hemma flera gånger i veckan så kände jag att jag dels vill ha en nättare dataväska än den jag har, och även en som är lite fin. Den här är perfekt!

Systeryster och jag spelade en match Wordfeud igår. Och, under över alla under! Jag vann!! Hon brukar alltid vinna över mig. Så det var riktigt skoj.

När jag tänker efter så kanske hon lät mig vinna så att jag ska vilja spela igen?

4 reaktioner på ”Blomvakt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s