Utflykt

Igår plockade jag upp Agneta och så åkte vi till Norrtälje. Mulet och kallt, så vi tänkte att en utflykt skulle vara mysigt.

Och det var det! Men, vi råkade välja en dag när det var nån slags bilshow, så vi var inte direkt ensamma om att vara där. Knökfullt med folk! Till slut lyckades vi i alla fall hitta en parkeringsplats. Gratis, till och med!

Vi knatade runt lite och kikade i affärer. Och så hittade vi en mysig restaurang på en innergård, där de hade tapas.

Supersmarrigt! Vi satt ute och solen sken till och med stundtals.

Sen knatade vi vidare och såg oss omkring. När vi kom ner mot hamnen så var det där bileventet var, och så kom en rejäl skur. Vi rusade in på Åtellet och hade tänkt ta en efterrätt, men innan vi ens beställt hade det slutat regna. Så vi gick ut igen och gick i stället till Tösses. Är man i Norrtälje så nästan måste man ju fika där! Så gott fikabröd och inte ens särskilt dyrt!

På väg mot bilen knatade vi in i en affär med sportkläder som hade rea. Agneta hittade en snygg tröja som hon ska ta med när hon ska vandra nästa vecka på Österlen. Och jag hittade en kjol med innerbyxa. Minns inte vad de kallas. Men den var fin och bekväm, så det var toppen! Har inte fotat den, men jag kan visa bild med den på senare.

Sen var vi nöjda med vår utflykt och körde hemåt igen.

Jag släppte av Agneta som skulle packa, så lätt som möjligt, för sin vandring. Och så åkte jag hem.

Hade tänkt lägga in ren tvätt i skåp och lådor och tömma diskmaskinen på ren disk. Men… Näää, soffan och boken ropade på mig! Och sen sattes visst TV:n på. Som av sig själv, liksom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s