Mmmm!

Bananpannkaka med vaniljkeso, det är så gott!

1 banan, 2 ägg och så lite vaniljpulver. Tar mixerstaven så bananen blir ordentligt mosad, och sen bara stek. Oftast går den dock sönder när jag ska vända den. Men den gär gången fick jag till det!

På radion pratade de häromdagen om att det nu är så många som annonserar om att de vill sälja sina djur. Som de köpte under Coronapandemin. För då köptes det ju husdjur som aldrig förr.

Men hur kortsiktigt tänker folk? ”Åh, jag jobbar hemma, och man kan inte gå bort som annars, jag skaffar hund/katt!” Trodde de att vi aldrig skulle kunna träffas i större sammanhang igen? Att vi enbart skulle arbeta hemifrån för alltid? Jag tycker det är så märkligt, man måste väl ha planerat för hur man skulle göra sen? Eller, nä tydligen inte…

Igår tvättade jag OCH vek och stoppade undan en del till och med. Och så var jag till centrum och mötte Mosterssambos vän som är jurist och som har hand om dödsboet. Nu är arvskiftet klart, och hon fick det sista papperet med min och Kusins underskrifter. Så nu ska det bara skickas in nånstans eller hur det nu går till, sen ska pengarna kunna betalas ut till oss. Skönt att allt är klart nu!

Jag har fortfarande inte fattat att hon inte hade skrivit något testamente! Dels sa hon en gång till mig att hon och Sambon skrivit. Och sen hade vi ju ingen kontakt på många år, och i och med hur hon betedde sig när Mommo dog så trodde jag knappast att hon ville att jag skulle få något efter henne. Till Kusin sa hon dessutom, argt, att hon inte skulle få en krona! Men nu blev det så ändå. Inga miljoner, men en slant i alla fall. Ja, hon upphör aldrig att förvåna.

Idag och imorgon är jag ledig. Jag jobbar ju normalt sett inte helg, men den här helgen fick jag frågan när schemat skulle läggas. Och då är jag alltså ledig nu 2 dagar i stället. Och solen skiner, och det ska visst bli +30-35° så det passar bra att jag ska hem till Jaja och Micke. Vi ska ligga vid poolen och ha det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s