Mot Nettis och barnen!

Nät jag hade jobbat klart igår så åkte jag och vattnade hos M och L. Vattnade, vädrade, plockade upp posten och spolade vatten så att det inte ska börja lukta i alla avlopp.

Sen åkte jag hem till Nettis och barnen! Kärt återseende efter Gotland. Toyboy var borta hos en kompis, så det var tjejkväll. Det var härligt att se att Nettis knä och ben var så mycket bättre nu.

Bäbis och jag knatade till lokala restaurangen och tog med mat hem till oss. Och så kollade vi på Min vän Charlotte. En så fin och sorglig film! Bäbis hade sett den innan, men såg gärna om den. Nettis såg den tecknade versionen som barn, och för mig var det första gången.

Don Pedro kom och hämtade Bäbis, och jag nattade Korven. Så mysigt att krypa ner i sängen, läsa en saga och sen killa henne på ryggen. Snart hör jag hennes andetag bli tunga och lugna och hon sover. Goa lilla guldklimp!

Sen kollade Nettis och jag på dokumentärer om mord, så klart.

Sen var det dags att åka hem till sängen. Jobb idag igen ju.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s