Jag är fast

Nedra Nettis!! Det var hon som sa att jag skulle börja kolla på Making a murderer. Och jag, mitt nöt, kollade ju inte hur många avsnitt det var…

Det är ju dessutom 2 säsonger! Och som ni kanske vet så kan ju jag inte riktigt hantera serier. Jag knarkar dem, liksom!

Igår strecktittade jag, igen, på flera avsnitt. Jag kan inte förstå hur det här kan ha hänt?! Det är ju alltså en dokumentär. Helt sjukt!

Det här är sista veckan innan semester och jag börjar känna att det är dags för ledighet. Förra veckan hade jag nästan lite semesterkänsla trots att jag jobbade, men nu känner jag mig lite sliten. Kan ju ha med vädret att göra oxå. Idag regnar det, och det är helt mörkt. I hallen behöver jag tända om jag ska se ordentligt. Jag undrar om jag kommer vakna ordentligt idag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s