Fina ord

Igår, näst sista dagen innan semester och jag känner mig lite trött och sliten. Då fick jag en så fin kommentar av en kollega. Jag skulle ta över en arbetsuppgift av henne och skrev ett meddelande att jag var redo. Då fick jag svar: Du är en stjärna och allas vår stöttepelare.

Jag blev verkligen glad! Och kikade på de orden då och då hela arbetspasset. Tack Josephine, det gjorde min arbetsdag!

För övrigt kan jag meddela att tanten har lite träningsvärk i magen. Plankanvinsten har lämnat spår i den här otränade gamla kroppen….

Igår läste jag bok på balkongen, och det stod att hon det handlar om gömt en liten cigarrlåda med saker i som barn. Och vips mindes jag morfars träaskar som det stod Bellman cigarrer på. Jag minns precis doften, det lilla spännet man stängde dem med och hur de kändes att ta i. Jag fick tomma som jag la egna saker i. Tänk vilka minnen som finns gömda i hjärnan!

4 reaktioner på ”Fina ord

  1. Härligt med uppskattning! Tänk att den lilla meningen gör sån skillnad! Helt underbart ❤️ Jag är så imponerad av dig och plankan 👍 önskar dig en fin helg och semester! Kram Lena

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s