I fallande skala

Systeryster skickade en skål i hennes, Nettis och min gruppchatt häromdagen.

Ser helt underbart ut! Men vi var ju inte avundsjuka! Vi skålade minsann tillbaks.

Det ser väl ungefär lika underbart ut?

Men frågan är om inte Nettis vann?

Igår var det enbart arbetsmoralen som fick mig att alls jobba. För vilja var det inte… Fy, vad det var trögt! Men, till slut var klockan 16 och jag kunde stänga ner! Hoppade in i bilen och agerade färdtjänst till halta-Lotta, det vill säga Nettis. Vi åkte till MOS, åt tapas och Nettis tog även ett glas sangria. Jag var inte alls sugen, nej då! 😉 Sen såg vi den nya Downton Abbey-filmen. Den var så bra, verkligen rolig. Vi skrattade gott många gånger.

Så mysig kväll med Nettis! Jag körde henne hem efteråt. Och sen åkte jag hemåt. Kollade på nåt avsnitt av Making a murderer innan jag la mig. Läste några rader innan ögonen åkte igen. Så bra bok!

5 sangria av 5.

2 reaktioner på ”I fallande skala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s