Ordning på torpet

Igår sken solen hela dagen. Något litet moln på himlen då och då bara. Så himla skönt! L åkte hem till stan på eftermiddagen, så nu är M och jag själva här.

När vi var på bryggan för att bada och tvätta oss kom slussvakten åkandes i sin båt. Så vi lindade in oss i handdukarna och väntade på att han skulle åka förbi. Han bad om ursäkt att han störde, och sa att han snart skulle åka tillbaka igen åt andra hållet. Men vi hann bli klara lagom innan han kom igen. Så han snuvades på att få se 2 nakna snyggingar! He he!

M och jag skulle se på film på kvällen, och av olika anledningar så fick vi koppla in en DVD-spelare till TV:n. Inget konstigt, så har vi sett på film här i många år.

Men, bara en rad av texten syntes. Va fasiken då? Vi tryckte alla sorters inställningar, googlade och testade ALLT! Nix, det hjälpte inte vad vi än gjorde.

Till slut föreslår M att vi ska testa att sätta scartsladden i det andra uttaget. För det finns 2 bak på TV:n och vi hade enats om att det vi satt kontakten i nog var rätt. Nog, alltså… Så M byter, och se på 17!!! Nu syns båda raderna! Så till slut kunde vi se på film, och läsa vad de sa.

Men, vi bytte film 4 gånger… Vi läste på baksidan vad de handlade om, tyckte de verkade bra men sen var de bara konstiga. Även den vi till slut tittade på var rätt konstig….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s