Sol och utflykt

Igår var det strålande sol, hela dagen!

Jag bestämde att jag måste sola baksidan. Bakbenen är kritvita… Så jag lyssnade på 2 sommarpratare och låg på mage. Emma Schols, som räddat sina 6 barn ur ett brinnande hus. Och så Mia Parnevik. Båda var bra, på olika sätt.

M fixade med sin blommor, och målade lite plank när jag jäste i solen.

Sen kom hon på att hon behövde till apoteket. Så vi hoppade i kanalen och tvättade oss och körde in till stan. Stan, det låter det. Arboga är väldigt litet. Men räknas ju som stad.

M fick sina piller, och så fick jag syn på att de reade ut en massa smink. 50 till 70%! Vi köpte varsitt läppstift och nagellack.

Så sommarfräsch färg! Läppstiftet jag köpte var nog lite väl… rött! Men, det var nästan gratis så det är ingen katastrof. Ms var jättefint!

Sen knatade vi runt och kollade lite på alla stånden i Medeltidsdagarna. Samma som varje år. Vi köpte godis i ett av dem, ingefärskarameller. Så goda!

Sen knatade vi till greken och åt en smarrig middag! Fläskfilé, friterad klyftpotatis, grillade grönsaker och bea. Väldigt gott! Och utan knot fick jag barnportion. Det gillar jag!

Nästan socialt överstimulerade åkte vi sen hem till lugnet i torpet igen.

Varm och skön kväll. Jag satt ute och läste ett tag, och M vattnade sina djungelgurkor. Vet ni vad det är? Små gurkor, som ser ut nästan som minimeloner och smakar även lite melon. Så goda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s