Spindel

Igår när jag ligger i sängen och läser, så ser jag nåt som rör sig i ögonvrån. På golvet är den största spindel jag nånsin sett! Och direkt när jag vände huvudet dit blev den helt still! Som att den visste att jag sett den.

Jag har A L D R I G sett en så stor spindel i verkligheten! Hur många, och tjocka, ben som helst! Och de var liksom runt hela kroppen på den.

Jag låg helt still och funderade på vad jag skulle göra. Sen ropade jag, högt; M, koooom!!

M klev ur sängen och dräller ner för trappan. Jag höll blicken fäst på spindeln så den inte skulle försvinna. Även M sa att det var ett monster till spindel, och när hon skulle ta den med flugsmällan så fick den världens fart! Rätt in under min, öppna, resväska. Hua, jag vill inte ha den bland mina kläder i väskan! När vi lyfte väskan for den iväg igen. Så nedra snabb!!! Men vi såg vart den tog vägen och till slut var den död.

Jag vet inte om det var en sån, jag tyckte den liksom bara hade 1 del på kroppen, och fler ben. Yääääck, så äcklig var den!

I natt drömde jag att det kom fler likadana fast lite mindre. Och vi sa att den måste fått ungar nånstans, så det skulle kunna drälla av dem. Jag hoppas inte det var en sanndröm…

8 reaktioner på ”Spindel

  1. Usch så otäckt med en sån stor äcklig spindel… Jag har mer el mindre spindelfobie 😱😱😱 här slipper dom inte undan med livet i behåll, oavsett storlek och var dom befinner sej inom hemmets väggar

    Gilla

  2. Jag gillar spindlar då de är överjävliga på att fånga andra insekter typ irriterande flugor och mygg! Helt ofarliga och biter inte gärna människor. Fixar inte huden🤣. Så låt de leva och njuta av myggen👍

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s