Oj oj oj….

Så kul att träffa alla kollegor igen! Men jösses, helt slut i knoppen!

Bara när jag kom till tunnelbaneperrongen där det var fullt med folk var en omställning efter 4 veckor på torpet i lugnet. Och sen bara ökade det efter det…

Jag var ”bussansvarig” och skulle ha koll så att alla som anmält att de skulle åka med bussen, och inte åka bil, kom med. Och i sista stund var det som vanligt flera som fått plats i någons bil, så listan stämde så klart inte. Så jag var supernervös att jag skulle missa någon så vi skulle åka ifrån den personen. Men, alla som skulle med kom med. Phu!

När vi kom fram så drog det igång. Full fart, intensiva men jättebra dagar! Affärsplanering, brainstorming och en massa kul och bra saker att göra i grupper. Vi sitter sällan och bara lyssnar, alla deltar och ska vara engagerade. Vilket är superkul, vi får alltid vara med och påverka. Men jösses så slut i huvudet vi var allihop igår när vi avslutade. Jag somnade på bussen tillbaka till kontoret. Jag och en kollega bor nära varandra så vi hade sällskap hem till centrum. Jag köpte avokadosar och sen hem.

Jag började kolla på den nya säsongen av Virgin River. Kan hända att jag råkade se hela säsongen… Alla avsnitt… Har jag nämnt att jag inte kan hantera serier?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s