Överhettad hjärna

På konferensen kom jag och Bossen överens om att jag skulle börja med att gå igenom mina alla mejl som kommit under 4 veckor, och sen ta våra sidor på sociala medier. Men ingen av oss hade visst koll på mitt schema…

Som vanligt när jag varit ledig flera veckor så minns jag inte vad alla program vi öppnar varje dag heter. Så igår, när jag öppnat det mesta, så var jag tvungen att fråga Nettis vad 17 det system där vi har schemat heter. Fick svar och öppnade det. Hoppsan, jag skulle ha chatten. Som öppnar 8.00 och nu var klockan 8.15. Fort som attan öppnade jag upp chattprogrammet, och det var 4 kunder i kö! Och sen bara dräller de in, hur många som helst som ville chatta! Det var kö heeela tiden jag var schemalagd på chatt. Oj oj, rivstart, minst sagt!

När en kollega tog över chattandet så kunde jag till slut gå igenom mina mejl. Det var en hel del… Sen sociala medier. Och sen kundmejlen. Massor på alla håll!

När klockan var 16, då jag slutade, var hjärnan nästan kokt.

16.06 låg jag i soffan.

Heelt slut! Kollade på Cell 8.

Rörde mig inte ur fläcken, såg alla avsnitt i ett svep. Den var riktigt bra! Sen somnade jag ovaggad, kan jag säga.

Idag ska jag åka in och jobba på kontoret. Börjar 9.45 så lite sovmorgon, vilket kändes bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s