Hemmafix och nytt soffhäng

Förutom att jag drack kaffe och var sexig igår så fixade jag lite hemma igår.

Jag hade lite blomvård bland annat. Slängde några växter som var mest döda, tog bort döda blad och skötte om de andra. Fyllde på vatten i vasen med rosorna. De dricker som 17, och är så fina fortfarande.

På eftermiddagen åkte jag mot Nettis med familj. På vägen stannade jag vid Coop för att köpa en blomma till henne. Tyckte hon behövde det. Och vem möter jag i butiken? Nettis! Så det blev ingen överraskning med blomman, men det var trevligt att handla tillsammans.

Sen åkte vi hem till dem. Stackars Bäbis var dålig. Feber och snorig.

Korven fick sina födelsedagspresenter av mig.

Rit- och pysselblock, pennor och 3 bollar. Ungsudden är nu 5 år. FEM?!? Hur gick det till?

Och sen hälsade jag på de 2 nya familjemedlemmarna.

Fudge, den ljusa, och Snuten. Så söta och goa!!

Och vad de snackade! Fudge lät som Chewbacca, och Snuten mer pep. De babblade nästan hela tiden. Och de skickade lite på mig. En av dem trodde att min ena nagel var nåt att gnaga på, men annars så bits de inte alls. De är så snälla och mysiga att ha i knät.

Vi åt tacos tillsammans, och senare när barnen lagt sig så kollade vi på den nya filmen om Elvis. Så sorgligt livsöde. Men en bra film!

Sen var det dags att åka hemåt igen, och natta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s